Ohita ja siirry sisältöön

Ilmainen toimitus postiluukkuusi parissa päivässä

  Mitkä ovat parhaat sukat hikoileville jaloille?

  Herkästi hikoilevat jalat voivat tarvita jotakin muuta kuin sitä perus marketin puuvillasukkaa. Puuvilla onkin hikoilun kannalta varsin huono materiaali. 

   

  Bambu ja villat ovat parhaita materiaaleja

  Parhaat sukat hikoileville jaloille ovat ohuet ja ne on tehty materiaalista, mikä siirtää hyvin kosteutta pois jalasta. Hyvin kosteutta siirtäviä materiaaleja on esimerkiksi keinokuidut, bambu sekä villat. Sekoitemateriaalista valmistetut sukat on todistettu parhaiksi siirtämään kosteutta jaloista. Vältä kuitenkin liian isoja keinokuitupitoisuuksia - se jos mikä hiostaa.

   

  Liian pienet sukat lisäävät hikoilua

  Valitse mieluummin liian isot kuin liian pienet sukat, jotta varpailla on tilaa hengittää. Jos sukka tuntuu aivan liian isolta, voit yrittää kutistaa sitä kuivausrummussa. Liian pientä sukkaa taas on vaikea suurentaa. 

   

  Meidän suosituksemme

  Hukkasukissa käytetty silkinpehmeä bambuviskoosi hengittää ja siirtää kosteutta erinomaisesti. Jalkasi pysyvät kuivina kuumempanakin päivänä - ja lämpimänä kylmimpänäkin päivänä. Sukka myös kuivuu nopeasti.

  Sukastamme löytyy bambuviskoosin lisäksi 22% keinokuituja, mikä lisää sukan hengittävyyttä, joustavuutta ja kestävyyttä entisestään.

  Kuten aiemmin on mainittu, liian pieni sukka voi hiostaa jalkoja. Hukkasukat ovat hyvin tyköistuvia - jos olet sukan koosta kahden vaiheilla, valitse isompi.

  Tutustu alapuolelta ja osta silkinpehmeät ja hiostamattomat Hukkasukat hellimään jalkojasi.

  Nopea ja ilmainen toimitus

  1-3 päivässä suoraan postiluukkuun

  Kaikki yleisimmät maksutavat

  Pankkikortti, luottokortti, verkkopankki, lasku, MobilePay, Siirto...

  30 päivän palautusoikeus

  Palauta tai vaihda kaikki tai osa tuotteista